Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
светлини за заден номер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеМерси за информацията, като се върна от работа ще погледна пак.
Алекс, тези за мъглата светят.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕко, в е-лърна за моята не дават нищо за задните. Интересно
1.9JTD 16V M-Jet SW 2003
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИзбери година на производство 2001 - 2002
Comment
-
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Проверих на колата, двоен е. Еко, прав си. Объркал съм сеLast edited by Alex_26; d.m.y г., 20:57.
Comment
-
Мен днес не ми остана време да се занимавам. Утре ще замервам отново стойности, че нищо чудно и аз да съм осрал нещо първия път. Ще пиша за резултата, ама само ще вметна, че тая вечер като паркирах едва не нокаутирах един стълб в тъмницата, та тия крушки за задната определено трябва да засветят час по-скороAlfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Тук май вече работата излиза извън моите компетенции. Датчикът лесно ли се подменя и има ли как да огледам за прекъснати проводници около него без да го свалям? Може да ви се сторят малоумни въпроси, ама никога досега не съм се занимавал с подобно нещоAlfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Има букса, която се включва в датчика, който е навит на резба. Струва си да огледаш първо проводниците, защото, ако наистина в тях е проблемът, само ще се набуташ с нов датчик.
Най лесният начин да разбереш, дали датчикът е дефектирал е, като му изключиш буксата и окъсиш двата и пина, когато колата е на контакт. Ако светлините светнат, то вероятно датчикът е дал фира. Ако не светнат, проблемът най-вероятно не е в датчика.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:05.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Общо взето сваляш акумулатора и пластмасовата му подложка. Аз така правя. Иначе се вижда при мен и покрай шланговете за въздух или залегнал отдолу. Който ти се види най-удобен
А може да е куплунг или прекъснал кабел на прехода купе-багажник
Comment
Comment